Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



Vrouw! is dé ultieme gelegenheid om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en waar je rechtstreeks in contact komt met duizenden enthousiaste shoppende vrouwen. Alles wat vrouwen leuk vinden op het gebied van beauty, health, fashion, lifestyle en food & drinks is aanwezig op Vrouw!. Grijp je kans van 22 t/m 24 maart 2024 en laat jouw bedrijf stralen op het leukste evenement van het jaar!

NIEUW! Schitter met jouw bedrijf op de Beauty Wasstraat!
Stel je voor: een sfeervol beautyplein waar je alles vindt op het gebied van beauty & verzorging. Een plek waar uiterlijke én innerlijke schoonheid hand in hand gaan. Dat is de Beauty Wasstraat, speciaal ontworpen om onze bezoekers van top tot teen te laten stralen! ✨ 

Voor de Beauty Wasstraat zijn we nog op zoek naar: (krul)kapper, nagelstyliste, huid/haar verzorgingsproducten en stylingsproducten, gebitverzorging, lichaamsverzorging en gezondheid. Zit jij toevallig in dit segment en lijkt het jou leuk om op Vrouw! 2024 te staan? Schrijf je dan in via de onderstaande button.

Psstt.. Je kunt nu nog profiteren van het vroegboektarief, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Proef de sfeer van Vrouw! met onze aftermovie!

Webshops opgelet!
Heb jij een webshop en wil jij kijken of Vrouw! bij jou past? Schrijf je dan in met een kraam tegen een lagere prijs! Op het Webshopplein krijg je de kans om je assortiment fysiek en op een aantrekkelijke manier aan je (potentiële) klanten presenteren.
 
Een kraam op het Webshopplein is 3 meter x 1,5 meter waarin sfeervolle verlichting wordt gehangen. De kraam wordt inclusief stroom, verlichting en tapijt geleverd. De kraam kun je volledig naar eigen wens aankleden en inrichten waardoor je je eigen unieke uitstraling creëert. Deelnemen doe je al vanaf €550,- excl. BTW & inschrijfgeld.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op via a.venema@wtcexpo.nl of 058-2941500.

Blijf op de hoogte van Vrouw!
Via onze websiteFacebook- en Instagrampagina houden we je het hele jaar door op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Vrouw!. Volg onze pagina's en mis niks!