Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



Op het Webshopplein krijg je de kans om jouw assortiment fysiek en op een waanzinnige manier aan je (potentiële) klanten te showen. Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Vrouw! 2024? Schrijf je dan in met een kraam tegen een vriendelijk prijsje! 
 
Een kraam op het Webshopplein is 3m. x 1,5m. en wordt sfeervol verlicht. De kraam wordt compleet met stroom, verlichting en tapijt geleverd. Je kunt de kraam helemaal naar jouw eigen smaak aankleden en inrichten, zodat je jouw unieke stijl kunt laten stralen.
Deelname kost €550,- excl. BTW & inschrijfgeld. 

Neem je toch liever deel aan Vrouw! 2024 met standaard standbouw, eigen standbouw of trussbouw en wil je graag een plekje op bijvoorbeeld het kinderplein of beauty wasstraat? Het is allemaal mogelijk! We denken graag mee met jouw persoonlijke wensen. Ben je benieuwd of Vrouw! een geschikt event voor jou is? Neem contact met ons op!


Nieuw op het webshopplein!

Feestje in een Kopje: De Theewinkel, al 5 jaar thee-avontuur! Ontdek meer dan 200 soorten losse thee, vrolijke accessoires en kleurrijke waterflessen - altijd als een feestelijk cadeautje verpakt!

Volgend jaar staat 'De Theewinkel'  voor het eerst op Vrouw! met de allerlekkerste thee. Zij hebben er zóveel zin in! Kom je gezellig bij ze langs voor een theeklets?