Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



Op de Baby- & Kindstraat krijg je de kans om jouw assortiment fysiek en op een waanzinnige manier aan je (potentiële) klanten aan de moeders en kinderen te showen. Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Vrouw! 2024? Schrijf je dan in met een kraam of stand.

Een kraam op de Baby- & Kindstraat!

Een kraam op de Baby- & Kindstraat is 3m. x 1,5m. en wordt sfeervol verlicht. De kraam wordt compleet met stroom, verlichting en tapijt geleverd. Je kunt de kraam helemaal naar jouw eigen smaak aankleden en inrichten, zodat je jouw unieke stijl kunt laten stralen.

Deelname kost €550,- excl. BTW & inschrijfgeld. 

Een stand op de Baby- & Kindstraat

Of kies voor een stand op Vrouw! 2024, dit kan al vanaf 9m2. Het is allemaal mogelijk! We denken graag mee met jouw persoonlijke wensen. Ben je benieuwd of Vrouw! een geschikt event voor jou is?

Wist je dat..... 
 
Mocht je besluiten om deel te nemen aan Vrouw! 2024, dan kan je meteen profiteren van de mogelijkheden van ons te gekke promotie pakket! We hebben allerlei toffe manieren om onze duizenden bezoekers te bereiken!


Nieuw op de Baby- & Kindstraat van Vrouw! 2024!

Maak kennis met Ageeth van Revan Babykleding en Manouk van Noukkies babyenkids & babyspa!

Bij Noukkies babyenkids & babyspa ontdek je heerlijke verzorgingsproducten en gepersonaliseerde items. Ook kan je kleintje hier heerlijk genieten van een privé mini babyspa waar je kindje heerlijk kan floaten.

En bij Revan Babykleding? Daar creëert Ageeth met liefde handgemaakte outfits, altijd uniek en speciaal voor jouw kleintje!