Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



Het is bijnaaa zo ver!! De special tickets voor Vrouw! 2024 komen 18 december 2023 online! Mis deze kans niet om een special ticket te bemachtigen, want bij deze tickets ontvang je een leuke goodie. ✨ Zet deze datum met hoofdletters in je agenda zodat je niet achter het net vist, want op = op!

Houd onze socials in de gaten voor alle info. 

 

 

Workshop Eetbare Piemels en Poezen Pimpen!

“Hij wordt nu al volop geboekt als Vrijgezellenfeest en Vriendinnenuitje en jullie mogen op Vrouw! aan de slag met de meest hilarische workshop van het decennium; de Workshop 'Eetbare Piemels en Poezen Pimpen'! Met slechts twee ingrediënten (fondant en kleurstof) maak jij stap voor stap jouw ideale versie van het mannelijk of vrouwelijk geslachtsdeel. Paars, groen, roze of zwart, met bloemen en bijtjes of omgetoverd tot slang… De basis maken we hetzelfde, maar het eindresultaat is helemaal aan jou en één ding is zeker: je gaat een hoop lol beleven, of dat nou alleen is of met vriendinnen/zussen/moeder/…!” Met wie ga jij deze hilarische workshop volgen op Vrouw!?

Nieuw op Vrouw! 2024!

Maak kennis met Lieke, oprichtster van Praktijk De Feniks. Hier draait alles om jou! Lieke luistert zonder oordeel, met geduld en begrip. Met holistische energetische therapie activeert ze je zelfhelend vermogen, waardoor blokkades zacht worden aangeraakt en geheeld. De behandelingen werken lang en subtiel door, brengen hoofd en hart in balans en brengen je dichter bij je ware zelf. Een prachtig geschenk aan jezelf! Lieke maakt ook prachtige raamkristallen die niet alleen zorgen voor een betere energiedoorstroming, maar ook schitterende regenboogreflecties in je woning creëren. 

Ondernemers op het gebied van spiritualiteit gezocht

De interesse in spiritualiteit is momenteel ongekend! Welke deelnemer op dit gebied mag volgens jou absoluut niet ontbreken op Vrouw! 2024? Laat het ons weten en wij nemen contact met ze op. Samen creëren we een spirituele ervaring om nooit te vergeten!