Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws

Over 7 dagen, op 18 december, begint de ticketverkoop van Vrouw! 2024!



Over 7 dagen, op 18 december, begint de ticketverkoop van Vrouw! 2024! We hebben allerlei leuke ideeën om deze editie nog spectaculairder te maken dan ooit tevoren. Denk aan de Beauty wasstraat, de Baby- en Kindstraat, alles op het gebied van spiritualiteit, workshops, de populaire modeshow en andere geweldige optredens op het Hoofdpodium! Kortom: dit wil je niet missen!

OMG... Ben jij klaar voor FANTASTISCH nieuws?

Are you ready to partyyyy Want onze Vrouw! host Theun Plantinga is klaar om opnieuw het hoofdpodium te veroveren en Vrouw! 2024 op z'n kop te zetten! Lachen, gieren, brullen geblazen want Theun maakt er altijd een spetterend feest van. We houden de details van zijn komst nog even als een verrassing!

Angélique Drenth van ADLC geeft twee workshops tijdens Vrouw!
Mediteren met je ogen open & Vrouwenkracht

Mediteren met je ogen open⭐
Mediteren is een manier om je geest te reinigen en te verfrissen, net als tandenpoetsen. Maar veel mensen denken dat mediteren iets zweverigs is, waarbij je je ogen moet sluiten en op een kussen moet zitten. Dat hoeft niet zo te zijn! Want een andere manier van mediteren is Mediteren met je ogen open. Deze workshop laat je kennismaken met deze techniek welke je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Zo kun je meditatief/intuïtief leven en meer genieten van de realiteit.

Leven in je centrum met Vrouwenkracht
Heb jij een hart vol dromen en verlangens maar loop je vast in je dagelijkse situatie/gewoontes? Kom lachen, klagen en keuzes maken in de interactieve workshop VrouwenKracht. Je gaat intuïtief aan de slag gaan: luisteren, voelen en doen. Zelfreflectie en bewustwording, wat ben je voor jezelf en wat wil jij?

Benieuwd naar andere deelnemers?
Neem dan een kijkje op de 'Deelnemers uitgelicht' pagina op onze website! Hier vind je een greep uit de bedrijven waar je tijdens Vrouw! 2024 een kijkje kunt nemen.