Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws

Hopelijk zien we jullie snel tijdens Vrouw! van 22 t/m 24 maart.



Happy New Year!

De feestdagen zijn achter de rug en langs deze weg willen we jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen, vol sprankelende momenten en geweldige avonturen!✨ Hopelijk zien we jullie snel tijdens Vrouw! van 22 t/m 24 maart.





We knallen meteen het nieuwe jaar in met een te gekke WINACTIE!
 
Win 10 + 6 behandelingen bij Afslankstudio Marianne t.w.v. €349,00! Hoe kun je winnen? Ga naar het bericht op Facebook of Instagram en vind meer informatie!
 

Scoor nu je Vrouw! Shopper!

De Special Tickets inclusief gratis Vrouw! Shopper zijn al helemaal uitverkocht! Heb je de kans gemist om deze must-have te scoren? Geen zorgen! Bestel dan tijdens de aanschaf van een ticket alsnog de shopper voor maar €3,75 euro via deze link. Haal de shopper op bij de Vrouw! Shopper balie en laat je aankopen shinen in deze unieke en duurzame tas. Maar het houdt niet op na Vrouw! - deze tas is perfect voor stranduitjes of boodschappen.

Bergman Clinics aanwezig op Vrouw!

Maak kennis met Bergman Clinics op Vrouw!. Op de stand in de Beauty Wasstraat vind je live demonstraties van diverse behandelingen die door gespecialiseerde huidtherapeuten en cosmetisch artsen worden gegeven. Ontdek de premium ZO Skin huidverzorgingslijn en krijg de kans om vragen te stellen aan ervaren professionals, waaronder plastisch chirurgen. Mis deze unieke gelegenheid niet om meer te leren over procedures en het behouden van een stralende huid. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Vrouw!. Tot snel!


 

Nieuw op Vrouw! ''De (Inner)Beauty Room''

Ontdek tijdens Vrouw! de (Inner)Beauty Room. Dit is een huiselijke ruimte waar diverse onderwerpen worden besproken over zowel de innerlijke als de uiterlijke beauty.

Ervaar de betoverende verhalen van Esther van de Werf over Zelfliefde, ontdek de workshops van Angelique Drenth (ADLC) over Mediteren met je ogen open & Leven in je centrum met Vrouwenkracht, en laat Nadeige Singh van Sthaire je de tips en tricks onthullen om je krullend haar te laten stralen!