Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



We can't wait! Nog 2 weken tot Vrouw! 2024!
Nog 10 nachtjes slapen en dan is het écht zo ver: Vrouw! 2024. We hebben zoveel leuks te vertellen, zodat jij na het lezen van deze nieuwsbrief niet meer kunt wachten! Toffe deelnemers, een prachtige plattegrond, spetterende programma items; op Vrouw! is er geen nee- te koop. Shop al jouw geluk onder één dak op 22, 23 & 24 maart in WTC Expo te Leeuwarden.

Heb jij je Vrouw! tickets nog niet in huis? Bestel ze hier.

Belangrijke informatie over de Vrouw! Shopper!
Wegens problemen met de levering van de Vrouw! Shoppers is de beschikbaarheid van de shoppers dit jaar beperkt. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om de shopper ter plaatse op ons event aan te schaffen: je kunt deze nu alleen nog online verkrijgen! Tijdens de aanschaf van je ticket kun je gelijk de Vrouw! Shopper (zonder inhoud) bestellen zodat je al je aankopen makkelijk meeneemt naar huis! De shopper kost €3,75 en is niet gevuld!

Let op: er is beperkt voorraad aan Vrouw! Shoppers online beschikbaar en op = op!

Handen uit de mouwen!
Ben jij een echte crea-bea of heb je twee linker handen? Op Vrouw! maakt het niet uit! Op het Workshopplein op standnummer 3035 kun jij al je creativiteit kwijt. Beleef jouw fantastische Vrouw! dag met het knutselen van eetbare piemels of maak een prachtig patroon met stippen. Ontdek op onze website nog veel meer leuke workshops!

Programma (Inner)Beauty Room
Sluit gratis aan bij de (Inner)Beauty Room, op standnummer 4260! Dit is een huiselijke ruimte waar diverse onderwerpen worden besproken over zowel de innerlijke als de uiterlijke beauty. Zo ervaar je er de betoverende verhalen van Esther van de Werf over ‘Zelfliefde’, leer je samen met Angelique Drenth over ‘Leven in je centrum met Vrouwenkracht’ en ‘Beter slapen, beter leven’, perfectioneer je jouw krullen routine met Nadeige Patacas en ontdek je de zes stappen naar een opgeruimde kledingkast met Hester Rijpkema. Zien we je daar?

Bekijk hier het programma en de tijden van de (Inner)Beauty room!

Alleen maar gezelligheid op de beursvloer!
Vet Cool Entertainment is aanwezig tijdens Vrouw! en geven een vrolijke twist aan jouw dagje uit. De dames zijn bij binnenkomst al te zien en lopen tijdens de beurs gezellig rond! Als kers op de taart verzorgen ze ook nog een lopende Vrouw! quiz!

Programma Hoofdpodium!
Op het Hoofdpodium van Vrouw! is het drie dagen lang feest! Dit jaar kun jij op Vrouw! té gekke prijzen in de wacht slepen tijdens de Live Bingo op het hoofdpodium! Alhoewel.. Bingo is slechts bijzaak. Je wordt geënterTHEUNd door onze eigen host Theun. Samen met de ballenchick ML Events belooft het een feestelijke show te worden! Ook kun je inspiratie opdoen over de nieuwste voorjaarstrends tijdens de Vrouw! Modeshow. Zin om te dansen en zingen? Laat je dan betoveren door de muziek van Melissa Pander! Ook gaan de voetjes van de vloer met DJ Jesper en saxofonist Steffan. Terug van weggeweest is de enige echte Vrouw! Metamorfose, verzorgd door niemand minder dan Heleen Dijkstra van Paletkleurenconsulent!

Bekijk hier het programma en de tijden van het Hoofdpodium!

Oppas tijdens Vrouw! nodig?
Neem de kids gezellig mee want het kidsplein (standnummer 3004) is omgetoverd tot een echt kinderparadijs! De kids kunnen gezellig knutselen en spelletjes spelen bij @nannyathomedokkum. Tussen het spelen door kun je bij de Baby- en Kinderstraat terecht voor de leukste kinder- en babykleding, knuffels en nog veel meer! De toegang is gratis voor kinderen t/m 12 jaar oud.

Ben jij al enthousiast geworden? Koop hier je Vrouw! ticket!