Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



Over 3 dagen openen we de deuren van het grootste vrouwenevent van het Noorden! Een goede voorbereiding is het halve werk. Aan welke workshops ga jij deelnemen? Ga jij meedoen aan de Vrouw! Bingo? Ken jij de plattegrond al uit je hoofd? Stippel dan jouw shoproute uit langs je favoriete deelnemers! Heb jij aan één dag niet genoeg? Geeft niet, je bent meer dan welkom tijdens het hele Vrouw! weekend. 

Heb jij je Vrouw! tickets nog niet in huis? Bestel ze dan via de onderstaande button!

Benieuwd wie allemaal te vinden zijn op Vrouw! en waar? Bekijk dan snel de plattegrond want er is zoveel leuks te  beleven! Shop al jouw geluk onder één dak op 22, 23 & 24 maart in het WTC Expo te Leeuwarden. Ga jij op de bonnefooi of stippel je de route alvast uit? 

Informatie Vrouw! Shopper! 
Zoals eerder vermeld zijn er problemen met de levering van de Vrouw! Shopper waardoor de beschikbaarheid onbeperkt is.. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om de shopper ter plaatse op ons event aan te schaffen. Dit betekent dat je de Vrouw! shopper alleen nog online kunt verkrijgen! (op = op!) 

Ook zijn vele mensen ervan uitgegaan dat de shopper van Vrouw! 2024 gevuld is, omdat dit andere jaren ook zo was. Dit is dit jaar niet het geval en dit hebben we echter nooit gecommuniceerd. Het is een Limited Edition tas die super handig is voor al je leuke aankopen tijdens Vrouw!. Mocht je hier toch nog vragen over hebben, stuur ons dan een privé berichtje. 

Waar kan ik mijn reeds gekochte Vrouw! Shopper ophalen? Op vertoon van je ticket kun je bij de Vrouw! Shopper balie op standnummer 8030 jouw shopper ophalen! 

 

 

Feest op het Hoofdpodium!
Op het Hoofdpodium van Vrouw! is het drie dagen lang feest! Dit jaar kun jij op Vrouw! té gekke prijzen in de wacht slepen tijdens de Live Bingo op het hoofdpodium! Alhoewel.. Bingo is slechts bijzaak. Je wordt geënterTHEUNd door onze eigen host Theun. Samen met de ballenchick ML Events belooft het een feestelijke show te worden! Ook kun je inspiratie opdoen over de nieuwste voorjaarstrends tijdens de Vrouw! Modeshow. Zin om te dansen en zingen? Laat je dan betoveren door de muziek van Melissa Pander! Ook gaan de voetjes van de vloer met DJ Jesper en saxofonist Steffan. Terug van weggeweest is de enige echte Vrouw! Metamorfose, verzorgd door niemand minder dan Heleen Dijkstra van Paletkleurenconsulent!

 

 

 

 

 

 


Ontdek het Vrouw! Magazine!
Hebben we al gezegd hoeveel leuks er te zien en te doen is op Vrouw! 2024? Je vindt het allemaal in het Vrouw! magazine! Het bomvolle programma, de deelnemerslijst met plattegrond, alle creatieve workshops, activiteiten in de stands en nog veel meer! Bekijk het magazine via onderstaande knop zodat jij helemaal goed voorbereid bent!

 

 

Volop wooninspiratie!
De winterdecoratie mag weer naar zolder en de voorjaarskleuren verwelkomen we met open armen! Op Vrouw! ben je aan het juiste adres om jouw inboedel op te frissen met de leukste woonaccessoires. Eerst nog wat inspiratie op doen? In het wooninspiratiehuisje van Selinni Wonen (standnummer 3064) kun je terecht voor interieuradvies en vind je vele bekende woonmerken. Houd je van een landelijk en brocante interieur? Bij onder andere Woonwinkel Rustiek (standnummer 3068) shop je gave woondecoratie, meubels en accessoires.