Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws



Hey ladies! Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Vrouw! 2025. De deelnemerslijst begint zich al te vullen met leuke en enthousiaste bedrijven, maar wij zijn ook benieuwd welke bedrijven jullie graag willen zien op Vrouw! 2025? Zijn er specifieke bedrijven die je absoluut niet wilt missen? Laat het ons dan weten want samen maken we Vrouw! 2025 nóg leuker!

Ken jij een leuke kapper of nagelstyliste?
Uit de enquête is gebleken dat jullie het leuk vinden als er nog een extra kapper en nagelstyliste aanwezig zijn op Vrouw!, zodat iedereen de kans krijgt om met shinende nagels en prachtig haar rond te lopen! Ken je een geweldige kapper of nagelstyliste die een mooie aanvulling zou zijn voor Vrouw 2025? Laat het ons weten!

Een fijne zomer!☀️
Ben je aan het aftellen tot jouw vakantie? Of ben jij al druk bezig met het inpakken van je koffer? Misschien lig je zelfs al te genieten op het strand met een cocktail in je hand. Hoewel de zomer dit jaar wat regenachtig begint, willen we jullie een fijne zomer wensen. We kijken ernaar uit om jullie weer te zien op Vrouw! 2025 en tot die tijd staan we altijd klaar om jullie vragen en tips te ontvangen.