Nieuws

Nieuws



Berino Shop biedt leuke beauty- en lifestyle producten aan om jezelf, of iemand anders te verwennen! Naast alle haar-, huid- en verzorgingsproducten kan je bij Berino (Shop) ook terecht voor leuke interieur accessoires en lifestyle producten. Ben jij opzoek naar een uniek cadeau? Wij helpen jou graag!

Onze vestiging in Sneek heeft een shop-in-shop waar al onze artikelen verkrijgbaar zijn. Ook online zijn wij te vinden voor jouw favoriete body & home producten op onze webshop. Neem ook een kijkje op onze website

Wellicht heb je de naam Berino als eens voorbij zien komen. Dat klopt! Berino Shop is een onderdeel van Berino the art of Beauty. Onze beautycentrums gevestigd in Grou en Sneek. Berino the art of Beauty biedt een compleet concept aan op het gebied van persoonlijke en uiterlijke verzorging. We beschikken onder andere over een kapsalon, nagelstudio, waxsalon, zonnestudio, pedicure, tandenbleken en ruimtes voor een complete schoonheidsbehandeling. Sinds een jaar is Berino the art of Beauty uitgebreid met de Berino Shop. Wij hopen jou al het moois te mogen laten zien tijdens beurs Vrouw! Kom je gezellig langs?

En volg ons alvast op Instagram en Facebook om te kijken wat voor beauty- en lifestyle producten wij aanbieden. Hopelijk zien we je snel!