Nieuws

Nieuws



Welkom bij Lak-It Salon - waar beauty en trendy nagelstijlen samenkomen!
Bij Lak-It zijn we niet alleen een salon; we zijn een lifestyle-bestemming voor degenen die altijd een stap vooruit willen blijven. Onze salon is een bruisende hub van creativiteit, waar we de nieuwste trends en ontwikkelingen omarmen. Lak-it salon is de eerste DIY nagelsalon en we hebben zelf onze eigen nagel printer!


En onze all-time favoriet? Dat moet wel de ongelofelijk coole BIAB manicure zijn!
BIAB staat voor 'Builder in a Bottle,' en het is de nagelrevolutie waar iedereen het over heeft. Het is niet zomaar een manicure; het is een statement. Met BIAB gaan we verder dan gewone nagellak - we versterken en verfraaien jouw natuurlijke nagels op een manier die bij jouw persoonlijke stijl past.


Wat maakt BIAB zo geweldig? Het is de sweet spot tussen duurzaamheid en flair. Je krijgt niet alleen stevige, gezonde nagels, maar ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Geen kunstmatige toevoegingen, alleen pure, natuurlijke schoonheid die bij jou past, ongeacht jouw stijl.


Lak-It is de plek waar grenzen vervagen en waar jouw eigenheid wordt omarmd. Of je nu houdt van minimalistisch chique, extravagant glam, of iets daar tussenin, bij ons kom je volledig tot je recht. Waar wacht je nog op? Kom langs bij Lak-It Salon en ervaar zelf de magie van onze BIAB manicure. Laat jouw nagels stralen en jouw stijl tot leven komen!