Nieuws

Nieuws



Even voorstellen...

Even een korte voorstelronde: Wij zijn Emmy (links) en Anne (rechts), en met veel enthousiasme werken we elke dag aan hét leukste vrouwenevent van het Noorden: Vrouw!. Wij houden ervan om nieuwe items te scoren, inspiratie op te doen en na een dag heerlijk shoppen, af te sluiten met een wijntje op het terras. 
 
We zijn veel op pad om weer een te gekke editie neer te zetten! 

Beauty Wasstraat met Lak-it

Welkom Lak-It! Deze nagelstudio zal op onze Beauty Wasstraat te vinden zijn tijdens Vrouw! 2024. Na de feedback van de bezoekers hebben we iets speciaals op Vrouw! 2024: een Beauty Wasstraat! Hier vind je alles over zowel innerlijke als uiterlijke verzorging. Van nagelstylisten tot (krul)kappers en huidadviezen, tot aan het verkennen van spiritualiteit en innerlijke rust, er is voor ieder wat wils! Daarnaast worden hier ook handige tips en tricks gedeeld.
Schrijf jij je ook in voor de Beauty Wasstraat? Klik hier!


De Baby- en Kindstraat! 
 
Uit de enquête van de afgelopen editie is gebleken dat de bezoekers niet alleen behoefte hebben aan items voor baby’s, maar ook leuke items voor de mommy’s met iets 'oudere' kinderen. Om die reden willen we de Baby- en Kindstraat verbreden en een divers aanbod bieden voor mommy’s to be en voor moeders met oudere kinderen.
Wil jij ook deel uitmaken van de Baby- en Kindstraat? Schrijf je dan nu in!

Een workshop geven? Dat kan op het Workshopplein!

We hebben naar onze Vrouw! 2023 enquête geluisterd, en één ding is duidelijk: onze bezoekers zijn dol op workshops! Of je nu een passie hebt voor schilderen, visagie, cocktails shaken, haarproducten testen, bloemschikken, bonbons maken, koken of welke andere workshop dan ook - op Vrouw! 2024 is alles mogelijk! Dus, als je het leuk vindt om anderen te inspireren en te leren, dan is dit jouw kans om schitteren op Vrouw! 2024!

Een plek op het plein kost slechts €100,00 excl. btw. Klik op de onderstaande button voor meer informatie over het Workshopplein!