Nieuws

Nieuws

Bemachtig nu je Special Ticket voor Vrouw! 2024.



Snel, snel, snel! Want vanaf dit moment kun jij je Special ticket bemachtigen voor Vrouw! 2024. Haast je, want deze tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank en op = op. Maar wacht, er is meer... 

Want bij deze Special tickets ontvang je GRATIS de splinternieuwe, met liefde ontworpen Vrouw! Shopper!

Koop hier je Special Ticket incl. gratis Vrouw! Shopper

Onthulling Vrouw! Shopper!
Na maanden van ontwerpen, kunnen we eindelijk vol trots de Vrouw! Shopper met jullie delen! De tas is ontworpen in de kleuren van ons campagnebeeld en is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal. Wij zijn al helemaal fan!
Haal de shopper op tijdens Vrouw! bij de Vrouw! shopper balie en laat je aankopen shinen in deze unieke tas. Maar het houdt niet op na Vrouw! want deze tas is namelijk ook perfect voor stranduitjes of boodschappen.


OP = OP! 

Dit is HET moment om toe te slaan en te profiteren, want we hebben maar een aantal Special tickets online dus wees er snel bij want OP = OP.

Tijdens Vrouw! verzeker je jezelf van een geweldige dag vol muziek, shoppen, inspiratie, lekker eten en pure gezelligheid. Zorg dat jij erbij bent! Koop hier jouw special ticket inclusief Vrouw! Shopper beursvrouw.nl/tickets

Krullenkapper aanwezig op Vrouw!

Maak kennis met Sthaire, dé krullenkapper van Leeuwarden! Wanneer je bij ons in de stoel zit krijg je de tijd om te ontspannen. Hiermee geef je jezelf én je haar de aandacht die jullie verdienen.

Bij Sthaire ligt de focus op de gezondheid van jouw haar. Met onze specialisatie in krullen laten wij je haar stralen. Is jouw haar meer pluis dan krul? Wil jij weten welke producten werken voor jouw haar? Tijdens Vrouw! geven wij je de tips en tricks waarmee jij jouw krullen routine perfectioneert.