Nieuws

Nieuws



Boerinfm is er om ieder een beetje gezond boerenverstand toe te brengen, oftewel samen met en voor elkaar! Op de verschillende sociale media kanalen neemt boerinfm je mee in het dagelijkse leven van een agrarisch bedrijf. Wat zijn de verschillende werkzaamheden die een boer/boerin op een dag uitvoert? Waarom wordt er gemolken met een robot en niet meer in een melkstal, of juist anders om?

Sinds kort beschikt boerinfm ook over een website. Hier wordt een eigen kledinglijn met bijhorende accessoires aangeboden voor jong en oud! Deze lijn maakt een boerenoutfit compleet voor de dagelijkse werkzaamheden, maar kan ook gedragen worden naar alle uitjes buiten het werk om! Alle kleding wordt per stuk met liefde zelf bedrukt. Op deze manier is de kwaliteit hoog maar de prijs laag!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker eens een kijkje op de website.

Op de beurs vrouw zal ik staan met kinderkleding en accessoires, van speelgoed tot broodtrommels. Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Of een echt boeren t-shirtje voor de kleine boer of boerin? Ik help je op de beurs graag verder!

Graag tot zien op Vrouw!