Nieuws

Nieuws



Wauw! Vrouw! 2024 is voorbij gevlogen en wat was het een groot FEEST! Team Vrouw! is vol enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen voor Vrouw! 2025! Van 21 t/m 23 maart 2025 vindt het leukste vrouwenevent van het noorden weer plaats in het WTC Expo te Leeuwarden!

Wij staan te popelen om weer een geweldige editie te organiseren en hier kun jij onderdeel vanuit maken. Wil jij ook de aandacht veroveren van duizenden vrouwen tussen de 25 en 75 jaar uit Noord-Nederland? Schrijf je dan snel in!

De eerste deelnemers zijn bekend!
WOW! Wat hebben wij al vele inschrijvingen mogen ontvangen van allerlei enthousiaste bedrijven! Er staan zelfs al bedrijven op de wachtlijst. We mogen onder andere de volgende bedrijven ontvangen in 2025: Inuz, Innamorato, Mink&Moon, Revan babykleding en Sthaire. Wij kijken ernaar uit om deze deelnemers te mogen verwelkomen op Vrouw! 2025.

Wil jij Vrouw! 2025 niet missen? Wacht niet te lang en profiteer van het vroegboektarief, waarbij je ook nog eens 10 gratis relatiekaarten ontvangt! Grijp je kans en schrijf je in!

Diverse mogelijkheden
We bieden diverse stand mogelijkheden aan om jou volledig te ontzorgen! Je kunt bij ons eigen standbouw meebrengen of een standaard stand huren om jouw dienst/producten in te presenteren.

Een standaard stand is beschikbaar in verschillende formaten en bestaat uit witte wanden, tapijt, verlichting en stroom. De stand kun je volledig naar eigen wens inrichten! Is een stand te groot voor je? Schrijf je dan in met een kraam tegen een vriendelijk prijsje! Een kraam is 3m. x 1,5m. en wordt sfeervol verlicht. De kraam wordt compleet met stroom, verlichting en tapijt geleverd. Je kunt de kraam helemaal naar jouw eigen smaak aankleden en inrichten.

We denken graag mee met jouw persoonlijke wensen. Ben je benieuwd of Vrouw! een geschikt event voor jou is? Neem gerust contact op via a.venema@wtcexpo.nl of 058-2941500.