Nieuws

Nieuws



WAUW! Wat was het gezellig vandaag!
Met twee volle beurshallen, vele workshops en een bomvol programma op het Hoofdpodium is de eerste dag van Vrouw! GESLAAGD! Als vanouds gingen vrouwen met volle tassen naar huis, werd er gedanst, gelachen en heel hard BINGOO geroepen. Kortom één groot feest! Was je er niet bij en heb je nog geen tickets voor dit weekend? Haast je dan snel naar de ticketshop want hier wil je bij zijn!

Kom jij ook langs?
Oh dames, Vrouw! 2024 wil je echt niet missen! Kom gezellig zaterdag en/of zondag shoppen, bingo spelen, de modeshow bekijken, workshops doen en nog véééél meer! Dit leuke event mag jij niet missen! Wil jij nog nieuwe laarsjes, een leuke blazer, die gave kleurrijke kaarsen voor in huis? Óf toch liever een beauty behandeling? Op Vrouw! 2024 kan het allemaal!

Bekijk de beelden van vandaag!
 

 

Ontdek het hele programma!
Hebben we al gezegd hoeveel leuks er te zien en te doen is op Vrouw! 2024? Je vindt het allemaal in het Vrouw! magazine! Het bomvolle programma, de deelnemerslijst met plattegrond, alle creatieve workshops, activiteiten in de stands en nog veel meer! Bekijk het Vrouw! magazine zodat jij helemaal goed voorbereid bent!

Geen oppas voor de kinderen?
Geen probleem, neem ze gezellig mee! Op het Kidsplein is er volop vermaak en op zaterdag en zondag is oppas Nanny at Home aanwezig! Tussen het spelen door kunnen moeders met de kleintjes terecht bij de Baby- en Kinderstraat voor de leukste kinder- en babykleding, knuffels en nog veel meer.